Beoordelingen van Bram Ladage Rotterdam

Recente recensies

4.0
Jurick
11 april 2024

DRie sterren zijn zoiezo NIET mijn eten!!! Ik vond alleen jammer dat ik online had besteld en afhaaltijd aangegeven, terwijl het pas werd voorbereid toen ik daar stond. Dus in principe had ik geen voordeel met online bestellen, want als ik daar naar toe ga en gewoon ter plekke koop is het even snel klaar.

Isabella
8 april 2024

Snel bezorgd en lekker zoals altijd!

Maximiliano
29 maart 2024

Helaas is mijn bestelling geannuleerd. Hierna nooit me geld terug gekregen.

Romijn
2 maart 2024

De bezorgservice was heel vriendelijk het eten was warm alleen had ik om 16:45 besteld en het eten was er om 18:30 beetje jammer

john heijstek
28 februari 2024

zoals vanouds weer heerlijk gegeten onze bestelling was ruim op tijd binnen de gestelde tijd, een pluim voor Bram ladage en zijn bezorgers

Marja Van Goch
25 februari 2024

De bestelling werd snel geleverd, alles was oké

Sebastiaan Lockhorst
31 januari 2024

Echt bizar dat de prijs zo'n 20-30% stijgt als je het laat bezorgen i.p.v. afhalen. Je betaalt dan ook nog eens bezorgkosten van €1,50. Er moet dus meer transparantie komen hierover, want ik denk dat weinig mensen dit weten. Heb de zaak hierover gebeld en de verkoper wist ervan, maar bepaalde niet de prijzen.

john heijstek
31 januari 2024

bezorging was ruim op tijd en alles was zoals altijd naar wens

Redouan el Fizazi
29 januari 2024

Super gegaan alles! Snelle bezorging en lekker eten!

Dyanthe van Sint Annaland
29 januari 2024

Helaas zat het betaalde drinken er niet bij en leek de patat een Middel Bram te zijn ipv een Grote Bram.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bo
21 januari 2024
Jos
15 januari 2024

Was op tijd klaar en smaakte prima.

Maurits
14 januari 2024
Sam
12 januari 2024
Tamara
7 januari 2024

Supersnel en dus nog heerlijk hete friet bezorgd!!! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

john heijstek
28 december 2023

etenwas lekker warm en bezorger was op tijd alleen jammer dat de nasischijven niet meer te krijgen zijn

Mira
22 december 2023

Erg snel geleverd en goed warm.

S. Keijzer
13 december 2023

Snelle levering

Sinan
6 december 2023

Geen eten ontvangen

Els
25 november 2023

Keurig op tijd en het eten was heel smakelijk! Maar de mayonaise en pindasaus niet meer samen in 1 bakje!

🐘
25 november 2023

Snelle service en het eten was lekker. Ik ben heel tevreden.

N
23 november 2023
Linda
12 november 2023

Heerlijke echte Ladage-patat. Kwam fijn sneller dan voorspeld (op zaterdag). Vriendelijke bezorger.

Fam. Twigt
10 november 2023

Eten was precies op de gevraagde tijd en nog heerlijk warm. We hebben heerlijk gegeten😃. Hele vriendelijke bezorger👍🏻

Patateters
5 november 2023

Normaal gesproken zijn de bestellingen bij Bram altijd smullen. Maar deze meer viel het tegen. De bestelling had ik vroeg in de middag geplaatst en kwam s avonds een halfuur te vroeg (maar goed dat we thuis waren). Gelukkig wel de goede bestelling, maar de warme gerechten waren bijna koud. Erg jammer.

L.E.
30 oktober 2023

Kroket was niet zo knapperig Verder gebruikelijke kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert van den Berg
28 oktober 2023
Zahid
27 oktober 2023

Goede portie

Mar
24 oktober 2023

Lekker warm en snelle bezorging! Brammetje zoals een brammetje moet zijn!

Wilma
22 oktober 2023

De bezorging was keurig op tijd, het eten goed warm. Vriendelijke bezorger! We konden geen verschil zien/proeven tussen wat rundvlees en oesterzwamkroketten zouden moeten zijn. Het leken allemaal wel oesterzwamkroketten. Dat was wel jammer. Misschien het op de zakjes gezet worden. Nu was het puzzelen. Gelukkig had de ene echt vegetarische persoon een kaassoufle besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Santos
14 oktober 2023

Friet erg droog mis smaak

perry weststrate
25 september 2023
Luzmaria
11 september 2023

Erg lekker en goed verpakt helaas waren ze de pindasaus bij 2 friet vergeten

Kruidenhoek
24 augustus 2023

Alles was naar wens!!!

Elvera
20 augustus 2023

Was prima

John
18 augustus 2023

Weer heerlijk gegeten bezorging was keurig op tijd bezorger was zeer vriendelijk

Betul
15 augustus 2023

De patat was vroeger lekkerder zonder schil. Nu geeft het een bittere smaak. Bezorging was netjes op tijd. Het eten was goed warm. De veggie kipburgers zijn best droog, weinig saus en sla. Jammer

Bren
13 augustus 2023

Curry zat er niet bij, wel besteld en betaald. Dat is echt jammer! Friet, kip en groentekroket lekker en lekker warm. Bezorging snel. Prijzig, dat wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

shir
30 juli 2023

lekker hoor!!!!!... Brammetje thuis laten bezorgen👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rogelia
21 juli 2023
Petra
21 juli 2023

Altijd vers ,en een tractatie gewoon .

Fleur
19 juli 2023
L.E.
17 juli 2023

Zoals gewoonlijk lekkere patat en kroketten, jammer genoeg nog steeds geen Bahmi hap te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Van Goch
14 juli 2023

Snelle levering, alles goed gegaan, prijzen zijn beter zonder thuisbezorgd er tussen

Brenda
11 juli 2023

Bestelling was warm en snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Veel harde stukjes friet, driedubbel gebakken? Erg veel schil op friet.

Renée
9 juli 2023

Alles was goed en lekker. Het was alleen wel jammer dat de frikandel speciaal een gewone frikandel was. Alle onderdelen voor speciaal zaten er niet bij of op, terwijl we hier wel voor betaald hebben.

L.E.
3 juli 2023

Hamburger menu’s besteld 1 dubbele Hamburger en een enkele de patat was heerlijk maar de broodjes hamburger viel tegen had mee smaak en dus verwacht .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw. Lindeboom
6 juni 2023

Hamburger 100% rundvlees? Er zat geen smaak aan, het leek wel nepvlees, en dat voor die prijs, echt slecht.

Jack
13 mei 2023

Altijd even goed. Uitstekend personeel.

S
11 mei 2023
Korten
10 mei 2023

Het was gewoon weer lekker en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. De Bruijn
6 mei 2023

Zoals altijdgoed en super snel binnen de tijd bezorgd

Maurits
24 april 2023
Najah
18 april 2023

De bestellingen worden altijd snel bezorgd. Alle producten komen altijd goed warm aan.

M
17 april 2023
Esmeralda Ramirez Marquez
16 april 2023

T was weer heerlijk! Patat goed nn lekker gebakken. Nn de snacks. Waren ook heerlijk! Dank u wel!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
4 april 2023

Kwaliteit aandachtspuntje Ik had een broodje frikandel bij m’n bestelling…. en dat was een plat gedrukt klein broodje… geen vers broodje , beetje jammer voor die prijs 5,65 de rest Vd bestelling prima in orde

Fr van der klift
2 april 2023
Grace
21 maart 2023

Heel goed verzorgt en niks vergeten bij te doen wat wel eens bij andere bedrijven kan gebeuren. Snelle verzorging. Helemaal top. Ik zou alleen een keuze in de patat willen zien. Want je kunt nu alleen patat met schil bestellen. Zonder schil is geen optie. Jammer en mijns inziens een gemiste kans.

Mark
17 maart 2023
Angelina
10 maart 2023

Snelle levering na bestelling. Ideaal! Lekker gegeten. Thanks Bram en team.

Marina
8 maart 2023

Altijd lekker zo,n Brammetje helaas een patat oorlog met uitjes en ( zonder ui besteld en mreeg 2x met ui daarbij vinden wij de Middelmaat friet nog minder dan een kinderpatatje . Op de markt onze favoriet middelfriet is een flinke zak maar dit leek echt op een klein kinderpatatje .jammerrrr had er zo,n trek in.

Sebastiaan Lockhorst
6 maart 2023

De bezorger was ruim een uur te vroeg, maar dit werd netjes opgelost door een uur later alsnog te komen. Ik had namelijk een verjaardag en had 18u aangegeven, omdat iedereen er dan zou zijn. 1 item is niet geleverd (frikandel speciaal). Hiervoor heb ik gebeld en dit zou worden opgelost (geld terugstorten). Dit kan gebeuren met een hele grote bestelling (ruim €100,-) De bezorger was uiterst vriendelijk evenals de medewerker aan de lijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
6 maart 2023

Onwijs snel bezorgd, en lekker zoals altijd….ik weet niet wat jullie anders doen dan andere Bram vestigingen, maar Alexandrium steekt met kop en schouders boven de andere vestigingen uit. Ga zo door ☺️✌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
5 maart 2023

Bestelling kwam keurig op tijd en iedereen vond het erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Marie
2 maart 2023

Zoals gewoonlijk goede kwaliteit en heerlijk warm afgeleverd, én perfect op tijd!

John heijstek
25 februari 2023

Bestelling was keurig op tijd en was zoals altijd weer heerlijk en naar tevredenheid

Dick hout
25 februari 2023
Angelina
13 februari 2023

Ik had een middel friet bram besteld, wat ik wel vaker doe. Maar volgens mij heb ik een kleine gekregen. Normaliter is het echt meer. Dat is jammer. Verder was het prima. Snelle levering van superaardige jongeman.

Petra
1 februari 2023

Altijd goed wat er bezorgd word. Weer heerlijk zitten peuzelen . We eten niet veel frituur . Maar als we het eten roepen we Brammetje

A.H.Korten
30 januari 2023

Prima op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmeralda Ramirez Marquez
23 januari 2023

T eten was heerlijk! Nn goed bezorgd!

Ineke Nobel
22 januari 2023

Alles perfect in orde!!!

Melissa
20 januari 2023
Ineke Nobel
13 januari 2023

Alles was perfect in orde en heel snel bezorgd!!!!

H.van Merkesteijn
6 januari 2023

Schrokken alleen van de prijzen !

L. E
30 december 2022
Ineke Nobel
23 december 2022

Heel jammer wij kregen een portie patat te weinig!!!!

Isabella
23 december 2022

Er miste helaas 1 kroket in de bestelling :( Verder prima! En snelle bezorging

Anonymous
23 december 2022
Monique
9 december 2022

Supersnel bezorgd, vriendelijke bezorger, patat was nog lekker warm en alles smaakte weer heerlijk !

Monique
26 november 2022

Heerlijke patat en kaassoufflé en supersnelle bezorging!

Helans
22 november 2022

We haden alle bij om 17:30 bestelt maar mij eten kwam 18:00. En bestelling klopte ook niet

John
17 november 2022

Eten was weer heerlijk zoals altijd Bezorger was ruim op tijd

Monique
14 november 2022

Supersnelle bezorging, heerlijke patat, alleen de nasischijf was wat minder.

Schouten
11 november 2022

Vind het alleen erg duur dat is jammer een broodje frikandel 5 euro 😅

L.E.
4 november 2022

Hamburger menu en Kipburger menu waren prima.

S.
4 november 2022

Perfect. Eerder bezorgd dan aangekondigd en alles goed warm!

Frank
29 oktober 2022

Wij bestellen wel vaker bij jullie, en het is altijd op tijd, altijd goed warm en altijd lekker!!

Thom
19 oktober 2022

Snel en lekker ....wat wil je nog meer?

john
19 oktober 2022

Altijd op tijd en goede en lekkere producten en vriendelijke bezorger(s) voor klachten loop Bram Ladage niet weg en foute bestellingen en klachten behandelen ze zoals het hoort wij blijven bestellen bij onze Bram Ladage gaat zo door

Jolanda
17 oktober 2022

Altijd tevreden maar vandaag was er iets raars.. Heb gebeld maar filiaal was al dicht. De frites was ineens met schil. Bamihapjes uitverkocht dus nasi schijf besteld. 3 stuks, 2 ovaal en smaakvol, 1 rond en ronduit slecht en smakeloos. Vreemd. Vandaag geen succes helaas, zijn we niet gewend.

Marina
10 oktober 2022

Altijd snel en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. de Bruin
6 oktober 2022

Bestelde patat zat niet bij de bestelling. Ach, volgende keer beter!

A
3 oktober 2022

Binnen 15 minuten in huis en heel erg lekkere frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valentino
30 september 2022
Rein
26 september 2022

Lekkere patat en snelle bezorging goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
23 september 2022
Monique
19 september 2022

Alles lekker op temperatuur en een supersnelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
17 september 2022

Complimenten voor de bezorging en ook voor medewerkers bram ladage alles was naar wens en goed warm meerdere keren al besteld hier blijven we zeker terug komen.